Home | Despre noi | Echipa | Contact | Newsletter | Login

Wind Power Energy aduce in premiera in Romania, BZEE – Academia pentru Surse Regenerabile

10 Sep 2014 - Clients, Comunicate de presa, Sonometrie

CONSTANTA, 10 septembrie 2014Wind Power Energy (WPE), companie de consultanta si servicii pentru parcuri eoliene si fotovoltaice, introduce in premiera pe piata din Romania BZEE-Academia pentru Surse Regenerabile, autorizata international de Global Wind Organization (GWO). Aceasta, este prima scoala de acest gen din sud-estul Europei, autorizata complet de GWO pentru toate modulele de training. WPE a semnat un parteneriat cu BZEE – Renewable Energy School of Skills, academie prezenta in peste 29 de locatii din toata lumea. Astfel, Academia este prezenta in Canada, SUA, Marea Britanie, Irlanda, Franta, Germania, Brazilia si din aceasta toamna in Romania, Constanta.

Academia BZEE a fost infiintata in 2000 de cele mai mari companii prezente in industria eoliana printre care Vestas, GE, Nordex si GL-Garrad-Hassan. Acestea au pus si baza standardului de securitate si sanatate in munca GWO.

 “Noul parteneriat cu BZEE – Academia pentru Surse Regenerabile, este un nou pas pe care WPE il face in industria eoliana. Vedem cum piata se maturizeaza si este nevoie din ce in ce de mai multi specialisti. Academia isi propune sa pregateasca peste 500 de tehnicieni de service si mentenanta pentru turbine eoliene in fiecare an.

Centru de pregatire este singurul de acest gen din sud-estul Europei si deserveste toate tarile invecinate, inclusiv Turcia. Am

investit peste 250.000 EUR in sali de curs, centru de pregatire si dotari de ultima generatie, unde tehnicienii se pot pregati in conformitate cu standardele GWO. Avem o turbina eoliana functionala, pe care putem preda partea practica a cursului.

”, a adaugat Sebastian Enache – CEO BZEE.

Romania si mai ales zona Constanta are peste 1000 de tehnicieni activi pentru service si mentenanta turbine eoliene si numarul acestora se va mari odata cu iesirea din garantie a turbinelor. BZEE Romania va oferi o solutii la standarde internationale, de calitate, adaptate din punct de vedere  economic necesitatilor locale.

Academia are peste 50 de cursuri specializate pentru industria eoliana si fotovoltaica, sali de curs si centru de pregatire de 1000m², dotat la standarde internationale.

Mai multe detalii despre echipamente se gasesc pe www.bzee.eu

Despre BZEE

BZEE, pioniera in industria eoliana, a luat fiinta la initiativa industriei eoliene, pentru a inchide cercul lipsei de pregatire completa a trehnicienilor. Astazi, portofoliul BZEE cuprinde o gama completa de cursuri pentru toate activitatiile realizate la nivel international in industria eoliana.

Despre Wind Power Energy

 

WPE a fost fondata in anul 2008, fiind prima companie romaneasca de consultanta si tehnologie pentru parcuri eoliene.

La ora actuala, WPE este una dintre cele mai mari companii autohtone din domeniul tehnologiei surselor regenerabile de energie si consultanta, furnizand servicii pentru mai mult de 75% din parcurile eoliene operationale in Romania. Compania ofera o gama larga de servicii, printre care elaborarea de studii de vant bancabile, masuratori de vant, prognoza de productie pentru parcuri eoliene si fotovoltaice, balizaj luminos si comunicatii pentru parcurile eoliene.

 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Comments Feed

Comenteaza articolul

Citeste si:

PROGNOZA METEO

Constanta

Home | Servicii de consultanta | Service si Mentenanta | Sonometrie | Prognoza meteo si de productie | Contact